Хитър план на Краси Радков носи отмъщението му срещу Станислава!

Болката на Краси Радков от липсата на собствено поколение го принуждава да прави всичко възможно, за да наказва жена си Станислава, която не желае да му дари дете. Комедийният актьор използва всяка възможност да кара съпругата си да ревнува. Краси флиртувал с всяка жена, с която общувал, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324991" align="alignright" width="300"]Преслава особено близка с Краси Радков напоследък Преслава особено близка с Краси Радков напоследък[/caption]

В последната му "жертва" се превърна Преслава. Фолк дивата непрестанно е търсена от подчинения на Слави Трифонов. Двамата веднъж се видели в нощно заведение, където певицата била на участие. От този миг до ден днешен Краси Радков не спирал да търси Преси и да я кара да се виждат на по питие. Разбира се, планът на актьора не е да измени на Станислава, тъй като той все още е много влюбен в нея, но иска да я накара да се чувства застрашена и по някакъв начин да я притисне по отношение на децата.

Краси Радков би могъл да използва почти всяка жена за постигане на целта си, но в случая популярността на Преслава му е добре дошла. Все още не се знае дали действията на актьора имат някакъв ефект върху жена му, но това е доста опасна игра, тъй като самата Станислава е много красива и няма да е проблем да си намери нов мъж.