Бившият спортен министър Красен Кралев скочи бесен на директора на Народния театър Морфов

 

„Хайде, Морфов, няма ли да изхвърлиш бияча на жени, комика Васил Драганов от театъра? Както направи с актьора Евгени Будинов заради „политическа принадлежност“? За политически опонент няма място на сцената, но насилникът, тормозещ майка на две деца,  е добре дошъл?“, изригна Кралев.

 

Той добави още, че много добре познава и уважава журналистката Андреа Драганова.И не може да се побере в кожата си как се дава обществена турбина и изява на сцената на „биячи на жени“, какъвто за него е звездата от „Столичани в повече“ и „Комиците“.

 

„Насилието и психическият тормоз са недопустими!Абсурдно е да се поощряват насилниците!Не са виновни законите. А общественото мнение, което продължава да толерира биячите и тяхното чувство за недосегаемост.Говоря за Васил Драганов, който бие жени, но продължава да играе на сцената на Народния театър и дори са го взели с роля в „Хъшовете“. Като нагло продължава да дава интервюта по БНТ“, закла актьора бившият спортен министър.

 

Андриана и Васил Драганови имат 18 годишен брак и две деца. В момента журналистката е с новия си мъж, от когото очаква бебе. По думите й бившия й мъж я е малтретирал психически и физически дълго време, като многократно е подавала жалби до различни институции. В тях става ясно, че Васил Драганов я е налагал не само в дома им, но и по улиците, пред очите на децата им.