Виктория Петрова най-после се отърси от предателството на Красен Кралев

Бившият спортен министър  и красивата новинарка бяха двойка шест години. И точно когато се заговори, че двамата ще минат под венчило, Кралев я заряза и хлътна по бившата моделка на „Плейбой“ Петя Велкова.

Тя също е разведена и е била една от гаджетата на покойния женкар Ицо Стоте манекенки. В момента менажира магазин за диаманти.

А на красивата Виктория хич не й върви в любовта. Варненката има един провален брак с оператора Добромир Иванов, който  я накичи с рога и последва развод.

После хлътна по женкаря Петър Бакърджиев. Колегата й я изостави заради Гергана Гунчева, която му роди две деца. След което заряза и нея и хлътна по друга.

След него красивата журналистка имаше няколко неуспешни връзки с мъже, които не са известни, но приключваха с раздяла.

Сега, след сагата й с Красен Кралев тя отново се носи на крилете на любовта. Новият мъж на Виктория Петрова е богат бизнесмен, който я глезел като принцеса и угаждал във всичко. Той бил красив, със спортно тяло и няколко години по-голям от нея.

Запознали се миналата година на нейния рожден ден и отначало били само приятели. Водещата се страхувала да завърти връзка, за да не завърши и тя с провал.

Но богаташът бил търпелив и настойчиво я ухажвал,  и засега нещата вървели повече от идеално.А близки и познати на Виктория стискали палци наистина да си е намерила „точния човек“.

Източник: Ретро, Crimesbg.com