Принц Уилям и Кейт очевидно не са това, за което ги смятат британците!

Принц Уилям нанесе поредния удар на съпругата си Кейт, за което цялото Кралство гръмна. Очевидно е, че отношенията между принц Уилям и Кейт не са това, което бяха, а по-скоро започнаха да наподобяват тези между принцеса Даяна и принц Чарлз.

След като светът бе потресен от новината, че принц Уилям си има любовница, за която Кейт вече е разбрала, сега той я обиди отново. Принц Уилям замина за Щатите, за сватбата на най-верния си приятел Гай Пели. Вместо жена си Кейт обаче, принц Уилям взе със себе си брат си Хари. С когото освен сватбата, уважиха и няколко нощни клуба в Америка.

[caption id="attachment_314348" align="alignright" width="300"]принц Уилям Принц Уилям продължава да наранява съпругата си Кейт[/caption]

Постъпката на принц Уилям е извън всякакви норми и порядки в Англия, тъй като по абсолютен кралски закон той е длъжен да присъства на всички подобни прояви и събития, придружен от съпругата си. Явно обаче принц Уилям е решил да нарушава правилата. Защо - само той и съпругата му Кейт си знаят.

Този, който е най-разочарован от действията на принц Уилям и все по-осезаемия крах на младото семейство, е кралица Елизабет, която така и не можела да приеме и да се примири с нравите в семейството й. Още от раздялата на принц Чарлз и Даяна, Елизабет не може да преодолее срама, а сега и това, което й причинява внукът принц Уилям.

И докато принц Уилям щъка из Щатите и лудува с брат си по дискотеки, заобиколен от знайни и незнайни златотърсачки, съпругата му Кейт е принудена да стои в златната си клетка в двореца и да бави бебето им.

Медиите вече неколкократно предвиждат скорошна раздяла между принц Уилям и Кейт и по всичко личи, че ако нещата продължават така, то неприятната развръзка на брака им ще е неизбежна.