Колкото и да протестира и да твърди, че продължава да бъде Мис България 2023-та, украинката Елизабет Кравец е такава, но само в ума си. Реално от няколко дни тя няма нито корона, нито правата, връзките и възможностите, които тази титла й предоставяше.

Причината е до болка ясна - неизпълнение на поетите ангажименти към договора й, неявяване на уговорени и важни срещи и събития, както и опити да "прецака" организаторите и самия собственик на правата и марката на конкурса Гаел Бонел Санчез, за да извади пари само за себе си...

Разбира се, в ефир Елизабет Кравец отрече всичко това, но реално тя отива на съд, където ще й бъдат търсени около 20 000 евро за нанесени на марката щети. Досега това не се е случвало с нито една наша носителка на короната, дори и да е била недолюбвана от хората, така че мнозина се замислиха дали Елизабет не послъгва...

Както и да е - короната й си има вече нова "собственичка" и това е 17-годишната й първа подгласничка от Шумен Илияна Борисова. Красавицата е още ученичка и реално не пада по-долу от хубостта на Кравец.

Тя е нежна, фина, деликатна и няма нищо общо с миските, които накараха народа да пропищи преди години - Антония Петрова и Тамара Георгиева.

Източник: Crimesbg.com