Тя била ВИП, тя била богата, тя била глезена, тя била кралица... Опаа...  Я да видим би ли повторила отново тези си откровени глупости Антония Петрова, след снимките, които пусна снощи от Малдивите.

Чудно е как дама от нейната "висша класа" си позволява да изглежда така, както и една редова домакиня от "Овча купел" не би си позволила. Какво говорим ли - ами погледнете за миг главата на Тоца и по-специално косата й над челото.

Кралица и ВИП ли: Богатата Антония Петрова разхожда бели коси като на баба из Малдивите! (ШОК СНИМКИ)

От хеликоптер се виждат белите коси на Антония, при това яко бели и доста пораснали. Странно, няма ли фризьори или поне магазин, в който да се продава боя, за да си купи Тоцка и да се овапца?!

Кралица и ВИП ли: Богатата Антония Петрова разхожда бели коси като на баба из Малдивите! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

"А после на другите жени ще разправя какви били мърли и как се запуснали. Помните ли онзи скандал преди години, когато беше нападнала някаква жена в профила си и я обиждаше на лелка?! Ето, че Видовден идва и в момента лелката, че и бабата е тя", коментират в нета потребителки.

И се чудят как мъжът на Петрова - Ивайло Батинков не я е казал нищо по въпроса. "Но пък и какво му пука на него, тя нали му е в кърпа вързана?! А той може да си плакне очите встрани, колкото си иска", смеят се зевзеци.