Близки и последователи не криеха колко много ги харесват заедно и им пожелаваха да създадат семейство. Но уви, двамата се разделиха след три години любов. Златното момиче Християна Тодорова и тенисистът Димитър Кузманов бяха най-известната ни спортна двойка, но вече романсът им е в миналото.

Хриси и Митко са скъсали преди няколко месеца, а доказателството за това бе рожденият ден на 30-годишния Кузманов, който празнува тези дни в Пловдив. Макар да беше по същото време в същия град, Тодорова не отиде на партито на бившия си.

Крах в най-известната спортна двойка: Ето защо златната Християна Тодорова и Димитър Кузманов скъсаха след 3 години любов!

Според близки до тях източници, проблемите дошли от постоянните раздели на двамата, причинени от работата им. Те пътуват често и са ангажирани с различни дела в различни точки на света, което повлияло на връзката им. Започнали препирни, недоволство, особено от страна на Димитър, който като всеки мъж, иска до себе си своето момиче.

Християна обаче е международен съдия по художествена гимнастика и пътува до откат. Говори се, че в момент на самота и яд, тенисистът кръшнал на половинката си, което било последната капка в чашата.

Както Димитър, така и Християна в момента нямат нови връзки, поне не и сериозни. Помним колко влюбени бяха един в друг и как Кузманов се кълнеше, че иска да прекара целия си живот със своята Хриси.

Източник: България днес