"Господари на ефира" беше отритнато от всички телевизии!"Господари на ефира" най-сетне разкриха

какво бъдеще очаква предаването, превърнало се в емблема от години. Снощи на сайта на шоуто бе качено официално съобщение. От което става ясно, че то си взима сбогом с телевизиите. Но няма да спре и ще продължи да трупа почитатели в интернет. [caption id="attachment_426502" align="alignright" width="279"]Господари на ефира "Господари на ефира" отритнато от телевизиите[/caption] Ето и цялото съобщение: "Скъпи приятели, както знаете вече няколко месеца „Господари на ефира“ липсва от българския ефир.

Преговорите с телевизиите за бъдещето на предаването, което през своята 16 годишна история се превърна в институция, в крайна сметка приключиха без резултат.

Оказа се, че за съжаление, визиите ни за бъдещото развитие на „Господари на ефира“ се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение. Ние от „Господарите“ смятаме, че съдържанието е важно. Ценностите, които защитава предаването са важни и те останаха неизменни през дългата ни история. Въпреки че са неудобни както за всякакви мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, така и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си положение. Причината за доверието и обичта на зрителите са именно тези ценности, тази философия, на които нямаме право да изменим. Продуцентите и екипът на „Господари на ефира” обявяват своето намерение да продължат. И да развиват явлението, което създадохме заедно през тези 16 години, но вече в онлайн среда. Смятаме, че бъдещето е в Интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас - свобода на словото. Вече разработваме нова платформа, с много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и разбира се ударни разследвания и репортажи, която ще видите през есента. А нашите водещи започват усилени тренировки и репетиции за да се превърнат в истински „Господари на уеба”. Източник: hotnews.bg