Тя стана негова фаворитка в мига, в който прекрачи прага на имението. Алек Младенов буквално изплези език по дългите крака и русата коса на Магдалена Томова, без пет пари да дава, че му е кака и го води с цели 9 обиколки (годинки)...

Маги се чувстваше кралицата на "Ергенът" от началото и демонстрираше това пред всички, но... Но ето, че се задава страшен крах и ще видим как главата на Магито направо "хвръква" като отсечена от гилотина. Защото не - тя няма да бъде победителката в шоуто. Победителка е Надежда Вишева, която вече видимо измества Магдалена в сърцето на Алек.

И не, защото Младенов на два пъти й даде първа роза, а защото ясно се вижда, че той е в пъти по-отпуснат и щастлив, когато е с Надежда. Между двамата има закачка, смях, близост, докато Магдалена вече видимо го отегчава с малодраматизма си и тежките вричания в любов.

В крайна сметка Алек не просто се отегчава, а и дочува историята на Маги, която е била любовница, или по-скоро държанка, на богат чичак за пари. Въпросният й купувал чанти и патъци за хиляди левове и я разхождал като панаирджийска мечка из събития на столичния хайлайф.

"Да, Алек повярва на истината, а не на празните и кухи брътвежи на Магдалена. И избра жена, която му отива. А Магито... Магито едва не лудна от шока", коментират източници от кухнята.

Източник: Crimesbg.com