Край на връзката и на луксозния живот. Водещата на Би Ти Ви - Бесте Сабри вече е на пазара на необвързаните. Това стана ясно преди дни, когато нейният колега Ники Немигенчев я издаде в ефир и то на няколко пъти.

Той попита Бесте как е минала планираната с приятеля й лятна почивка в Италия, на което тя буквално се ококори и сащиса. След няколко секунди неловко мълчание, Сабри спотолеви, че почивката е отпаднала, но пък тя си е прекарала чудесно с приятелки на друго място.

Ден по-късно, отново Немигенчев я поздрави за рождения й ден и пожела да е здрава, да е успешна, щастлива и да има до себе си един момък, който да я обича. Сещате се, че нямаше да й пожелае това, ако тя вече го имаше...

Близки до Бесте Сабри разкриха, че причината за раздялата й с Борислав Борисов, който е бизнесмен, е желанието й да се оженят и да си имат дете. Те са двойка от доста години, но въпреки това той така и не се решавал на тази стъпка.

"Тя е традиционалистка, от такова семейство е и не може да живее дълго с мъж, който иска просто да си вървят през живота ей така, като на шега. Не е ясно защо Борислав се е дърпал, дали е заради религията й, но двамата не са заедно от месеци и решението за това е негово. Просто не пожела да се ожени за нея", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com