Направо кьоравото е ударил Виктор Стоянов със своята приятелка Мария Тарашманова. Младото момиче, обичащо пътешествията, дава вид на естествена и умна красавица, но реално май ще се окаже от типа "сгодни женички", прощаващи и позволяващи на мъжа си всичко.

Заключението идва от факта, че Мария е скъсала с Виктор заради влизането му в "Ергенът" и с право. Тя не искала любимият й да се занася с чужди жени, но той я убедил, че го прави само, заради славата и да може да изкарва повече пари. Въпреки това Тарашманова къса с него и в риалитито той е наистина ерген.

След като нацелува всички участнички, влюби се в едни и дори разкриха, че е преспал с други, той се върна при старото си гадже, което... го прие. Двамата обявиха връзката си месеци след края на шоуто, но близки до Виктор твърдят, че той не е спирал да кръшка, когато има чалъм.

"Как да не го прави, когато е разбрал, че тя ще му прости отново. На един мъж покажеш ли му, че си готова на всичко за него, не го търси повече. Ще ти се качи на главата, хоро ще тропа и дори няма да осъзнава какво ти причинява. Трябваше да го разкара веднъж и завинаги", коментират източниците.