Това, което виждаме на първата снимка, е Нелина - чаровната и вечно усмихната певица от зората на чалгата, която всички отлично познаваме. От години тя заряза дивия поп фолк и се отдаде на народното пеене, което е нейната стихия.

Нелина вече е на 52 години и признаваме, че като фигура продължава да изглежда убийствено. Но лицето... Лицето със сигурност не е нейното, или поне това, което е направила с него на кадрите.

Коя е тази жена и какво направи с Нелина?! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ на певицата - това не може да е тя)

Вижда се от самолет, че Нелина е ползвала толкова много филтър и фотошоп, че снимките й са като изрисувани отгоре. Дали това е причината да не разпознаем физиономията й обаче, е отделен въпрос.

Да, тук певицата е без типичното си ярко и червено червило, а и е надянала слънчеви очила, от което личи, че е изцяло без грим. Самият овал на лицето й обаче е различен и няма общо с нейният. Ако е била на процедури, значи онези са си "оставили ръцете", тъй като ясно личи увисналият контур на физиономията й, особено от лявата й страна.

Феновете останаха в ступор като много от тях още са категорични, че това не може да е любимката им. Е, тя е. Самата тя си постна кадъра в профила, така че съмнения няма. Съветваме я обаче друг път да не ползва толкова фотошоп, а да остане естествена - далеч по-добре е.