Кой може да конкурира Кобилкина в интимните съвети, според много интересуващи се от препоръките на Наталия Кобилкина, тя има силна конкуренция в лицето на Матю Хъси.

[caption id="attachment_390145" align="alignright" width="201"]Кой може да конкурира Кобилкина в интимните съвети Един експерт по връзките , конкуренция на Наталия Кобилкина у нас, в известен смисъл[/caption]

Кой може да конкурира Кобилкина в интимните съвети - Снимка 2

Той е мъж и е британец, освен това е много привлекателен и има много обожателки. Хъси споделя позицията си относно връзките, започва като популярната от сериала Кари Брадшоу с рубрика в списание и то именно - Cosmopolitan. Неговите съвети, главно са свързани с това как да задържим един мъж и какво не бива да правим, ако искаме дълга връзка. Двете основни неща, които не би било добре да казваме на мъж, който познаваме от скоро - "Работата ти не е сериозна", "Много смешно танцуваш". Все пак мъжете ценят професиите си, каквито й да са те, а танците не са по вкуса им често, затова нека оценим усилията, дами. Става много популярен, започва да пише книги и да изнася лекции по различни части на света, добива огромна популярност. За жалост Матю Хъси, както се пише и в изданието "Лайфстайл" у нас - България - засега не е идвал. Но се надяваме, макар че ние пък си имаме Кобилкина. И все пак съвсем е по-добре да те съветва привлекателен и успешен мъж, някак си той със сигурност знае повече за мисленето на мъжете, коментираме и ние. Но по наше мнение любовта е често далеч от всяка логика или съвети, тя се случва най-неочаквано, затова е хубаво да се интересуваме от експертите в областта на връзките, но да слушаме най-вече сърцето си, добавяме от изданието за светски новини - "Клюки.бг".