Ергенът Виктор Стоянов май е на път да си остане още дълго ерген

Бившият фитнес гуру отсвири Виктория Капитонова в шоуто, понеже бе доста меркантилна и подмолна. Той само я посочи за победителка, но не и за своя годеница.

След това се влюби лудо в инфлуенсърката и пътешественичка Мария Тарашманова. И докато в „Черешката“ той даде да се разбере, че все още въздиша по нея и има огромно желание да си я върне, тя не мисли така.

За да е на сто процента убедителна, че между нея и бившия гребец всичко е свършило, тя показа новото си гадже.

И обясни черно на бяло, че двамата са на поредното им пътешествие във френския курорт Шамони. И то със солидна компания.

След като видяха снимката, влюбени в ергена Виктор фенки моментално оплюха новия й, че далеч не бил толкова чаровен и привлекателен, какъвто е Стоянов.

Да де, ама изглежда за Мария Тарашманова „размера има значение“. И не размера на пакета, а на портфейла на мъжа до нея. И докато Ерген № 1 ближе рани и навсякъде се жалва, че не може да я прежали и страда за нея, блогърката живот си живее.

„Е, как да бъда с Виктор? Та той не може да си плати сметките. Не искам мъжа до мен да ме издържа, ама поне да си поема собствения масраф“, разкрила пред приятелките си истинската причина за раздялата с Виктор.

Източник: Crimesbg.com