Милионерската съпруга Светлана Гущерова изплака, че е получила заплаха, че ще бъде залята с киселина. Заплахата далеч не е нейна измислица и е съвсем реална. Към днешна дата със случая се е заело МВР и се очакват арести до дни.

 

Междувременно Гущерова обяви публично, че се страхува за живота си, след като е била заплашена, че ще бъде залята с киселина. Разкрива, че се е обърнала към полицията за помощ и съдействие, но се страхува не само за собствения си живот, а и за този на цялото й семейство и искрено се надява органите на реда да приемат присърце работата си по този случай и човекът, стоящ зад заплахата да си получи заслуженото.

 

Кой иска да залее с киселина Светлана Гущерова?

Само ден по-късно, блондинката отбеляза в Инстаграм, че заплахата е дошла от приятелка, но отказа да издаде повече подробности. Тя се извини, че не може да отговори на всички съобщения и благодари за получената подкрепа. Признава, че никога не е вярвала, че толкоз много хора ще й пишат и ще проявят съпричастност. И не на последно място съветва: „Пазете се от „приятели“, тъй като те често стават най-големите предатели!“

 

И тук възниква въпросът коя е евентуалната й приятелка, която я е заплашила. Откакто се омъжи за Гущеров, еротичната моделка не общува с много приятелки и си стои предимно у дома. Редовен гост в дома на многодетното семейство е единствено Азис, който е изключително близък и с двамата съпрузи, но едва ли заплахата е дошла от него.

 

След двете публикации на блондинката, последва и трета, подкрепена със снимка, на която се вижда как блондинката лежи на болнично легло с абокат на ръката. От кадъра става ясно, че е с болнична нощница и е подготвена за операция, но не става ясно дали се е поболяла от нерви или някой е направен неуспешен опит да й навреди. Разбира се не е изключено и отново да е бременна.

 

Прави впечатление, че милионерската съпруга е изтрила две от близките си приятелки в социалните мрежи – Теодора Великова и Елисавета Ставрева, които взеха участие в „Ергенът“ 2. Не се разбира обаче каква е причината за приключилото им приятелство и дали някоя от двете е свързана със заплахата, но е факт, че това се е случило съвсем скоро. Само допреди няколко месеца Гущерова постоянно им слагаше сърца и им изпращаше целувки.

Източник: Уикенд