Нана Гладуиш се превърна в лице на единственото юридическо предаване у нас „Съдебен спор“

Феновете на формата не могат да си го представят без нейното присъствие като водеща.Вече десет години тя е лицето на шоуто по Нова телевизия.

Но последните уикенди Нана изчезва от полезрението. И предаването води Десислава Танева. Тя е радио водещ, била е и в радио „Веселина“. Само че зрителите не одобряват нейното екранно присъствие, нито воденето на предаването.

„Тя е далеч от това, което прави и дава за шоуто Нана Гладуиш. Иска да се покаже по-знаеща и компетентна, но става смешна и напъните й водят до това, да стъписва участниците в „Съдебен спор“, които са на подсъдимата скамейка. Не може да стигне и на йота от това, което Нана прави като водеща“, недоволстват зрителите на предаването.

Затова често Десислава се оправдава  и знае, че не е „любимка на зрителите, като Нана“.

Въпреки опасенията на феновете на „Съдебен спор“ истината е, че никой не гони Нана, за да се насади на нейното място Десислава.

Както знаем, Нана Гладуиш проведе дълга битка с рака и на няколко пъти се лекува в Израел. Сега блондинката искала да се оттегли от медийните изяви и да се занимава с други дейности. Според слуховете на водещата й омръзнали съдебните спорове и сеири, и искала по-спокойни занимания. Шефовете на медията не искали да я пускат, но тя обещала оттеглянето й да стане постепенно.