През уикенда Алек Сандър, издаде в предаването „Събуди се“ по Нова тв, че фолк певицата Андреа има нов любовник. Той бе принуден да разкрие тайната поради отсъствието й. Певицата, трябваше да гостува заедно с него, за да разкажат за дуета си „Peaceful Place“.

 

Очевидно блондинката, която се раздели преди време с боксьора Кубрат Пулев драматично, с няколко публични скандала, бе изненадала с отсъствието си не само домакините, а и колегата си с решението да не се появи в ефира на Нова тв.

Алек Сандър издаде, че и той самият се чуди къде е певицата, но знае, че има нов любовник и предположи, че може би я е разболял. Водещата Марина Цекова пък излезе много умело от ситуацията, подчертавайки, че се радва, че Андреа има нова любов в живота си и допълни, че причината е уважителна.

Алек пък й отвърна през смях „Така да кажем“ и уж шеговито допълни, че е малко сърдит на колежката си, че не го е придружила за интервюто в предаването.

 

Всъщност новата любов на Андреа е гореща новина, имайки предвид, че тя съвсем скоро се раздели с турския актьор Емре Озмер, който се снима в два нейни клипа. Макар двамата да не са афиширали връзката си, мълвата упорито носеше, че двамата са интимни. Така или иначе към днешна дата слуховете гласят, че те вече не са близки.

Източник: Уикенд