Двете са смразени от години и буквално не могат да се понасят, въпреки че са в един бранш - модния. Алекс Богданска и бившата съпруга на д-р Енчев - Теди Велинова не крият, че не се харесват, въпреки че никога не са били преки конкурентки - най-малкото заради разликата в годините им и ангажиментите на всяка от тях, които нямат много допирни точки.

И не, причината за враждата не е, защото някоя от тях е отмъкнала или преспала с гадже на другата. Нищо подобно. Причината е обида, нанесена на Богданска от Велинова преди доста години.

Тогава екс половинката на Дани Петканов се явявала цели три пъти на конкурса Мис България - упорито момиче. И за тези цели три пъти, нито веднъж не била допусната до участие. Александра била обидена на Теди, която категорично заявила, че мястото на толкова висока жена не е на конкурса.

"Че тя ще стъпчи с глава над останалите участнички. Само си ги представете с вечерни рокли и един жираф стърчи нагоре", казала тогава Велинова. А Александра още е обидена от факта, че дори не си направила труда да го спести и да го каже в нейно отсъствие, а не пред нея.

"Стана ми много болно и гадно тогава", спомня си Богданска.

Източник: Crimesbg.com