Николета Маданска дълго страдаше от разбитата си връзка с Венелин Петков

Нежната журналистка дори напусна медията, след като уволниха Венелин. Двамата заживяха заедно и тя му роди двама сина.

Само че влюбеният в себе си бивш директор на новините по Би Ти Ви си остана същия, дори и да имаше семейство. Той не се грижеше за любимите си хора, не помагаше на жена си в домакинството, а и трудния му характер накара Николета най-накрая да проумее, че няма бъдеще с този мъж.

Колкото и да го обичаше, спортната журналистка направи решителната крачка и се раздели с него, като се върна в дома на родителите си, заедно с децата.

Въпреки че са разделени отдавна, Николета Маданска не е поглеждала друг мъж,  а се бе фокусирала върху работата и отглеждането на децата си.

Днес тя вече не е сама. Красива, умна и известна, близките й се притесняваха, че нямаше връзка, но сега вече са спокойни.

Николета Маданска не е афиширала новата си любов, а папараците я щракнаха случайно. Засега новият й мъж не е известен на широката общественост, нито се знае името му, но вероятно и това ще се случи скоро.

Той не се отделяше от Николета и въпреки че се криеше от камерите, не можеше да скрие, че държи на нея  и се отнася като джентълмен-с любов и внимание.

Източник: Crimesbg.com