Кой, ако не Софчето, може да се изцепи така, че да накара всички да се залеят от смях?! При това го прави съвсем естествено и по нейния си непринуден начин... Софи Маринова стана на 48 години, но и тя, а и феновете й признават, че изглежда чудесно. Ако питаме нея, дори по-добре от времето, когато е била на 20.

Защо, според вас, това е така?! Е, Софка има обяснение и го даде - обичала да прави с*кс и да върти кючеци. Сладурана, а?!

"Обичам да се "плющя", така де, с*кс да правя. Много помага за младеенето тая работа. Ей на - с Гринго много си се карахме, но после се погледнем и като ни пламнат бузите, се почва едно яко клатене и така се държим във форма. Това е най-добрият фитнес, аз иначе на фитнеси не ходя. А и въртя много кючеци, които също правят фигурата топ. Играя ги много, защото си обичам мазничкото, лютичкото, абе храната си я обичам", разправя Софчето.

Феновете й обаче хич не хванаха вяра на тези й приказки, а й посочиха нейни снимки, от които ясно се вижда, че младее срещу заплащане. Маринова има и силикон в бюста, и импланти в з@дника, и филъри в лицето. А после леж ти на тая кълка, маай гьобеци и счупи леглото, ако щеш... няма ли пари, няма младост, смеят се в нета.

Източник: Crimesbg.com