Денис Хайрула пипна Ковид

Плеймейтката сама се ожали в социалната мрежа. Бившата на колекционера Ицо Стоте манекенки търси съвет какво да прави, за да премине по-лесно през заразата.

„Имам температура, болки в краката, отпаднала съм. Няма да откажа съвети“, написа в профила си плеймейтката. Тя предупреди всички, които са били в контакт с нея, да се изследват и  да се проверят с тестове.

Много интересно къде в цялата картинка е новото й гадже. Както стана ясно това е бившият на чалгарката Дебора, от когото певицата роди син.

Той  е богаташа Стоян Стоянов, с когото преди два месеца с Хайрула бяха на почивка в Доминикана и Гърция.

Финалистката не успя да стане първата дама на ергенът Виктор Стоянов, но веднага след шоуто забърса бизнесмена.Според клюката обаче връзката им била от преди две години, като при кратката си раздяла Денис се записала за участие в шоуто „Ергенът“.

Тя си тръгна доста разочарована от решението на екс гребеца, защото той предпочете Виктория Капитонова пред нея. С разбито сърце и посърнала, Денис излезе от шоуто, което показа, че не имала връзка по това време.

Преди това Денис покани част от участничките в „Ергенът“ в новия си ресторант в столицата. Тогава отричаше той да е неин, но после стана ясно, че е подарък от гаджето й Стоян Стоянов.

Вероятно в него Денис Хайрула е пипнала китайската зараза.