Омразата между Златка Райкова и Благой Георгиев е толкова голяма, че тя може да намеси и техния син. Именно малкият Благой става маша в битката между родителите си.

Плеймейтката все още е бясна на Джизъса, че й изневери и се ожени за друга. Тя не иска да има нищо общо с него и не иска нищо да й напомня за него.

Това няма как да се случи, защото има дете от него. За да й напомня обаче по-малко, че е от него, Златка е решила да му смени името.

Синът й се казва Благой, кръстен е на баща си. Тъй като Райкова вече ненавижда Джизъса, тя е решена да промени името на детето на Благовест, твърдят близки до обкръжението й хора.

Смяната на имена стана модерно след раздели напоследък. Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков Славея също смени името на дъщеря си от Емили на Амили, тъй като се раздели с бащата, а детето беше кръстено на дядо си по бащина линия.

Името на едно дете не може да бъде променено без съгласието на баща му. Интересното е, че очевидно в тези случаи бащите се съгласяват, щом промяната става факт.

Да си сменяш името обаче е сред най-големите грехове според християнските вярвания. Да го правиш пък с детето си изглежда още по-отвратително, защото го обричаш на лоша карма.