Изключителна наглост не спира да демонстрира имитацията на тв водеща Андреа Банда Банда, чиято истинска професия е инфлуенсър, за което не се учи и което може да стане и човек със завършен само осми клас.

Банда обаче има висше образование, и то не къде да е, а във Великобритания. Благодарение на парите на „тати” тя си е прекарала едни 5 години на Острова, пълни със забавлевния.

Тъй като очевидно в Англия никой не я иска, Андреа се завръща у нас и се почват връзките на баща й. Първо работеше в Нова телевизия при Гала в „На кафе”, където се провали тотално с неадекватното си водене на интернет рубрика. Сега пък се занимава със Световното по футбол по БНТ, въпреки че не разбира нищо от този спорт.

Не стига, че е некадърна, но и има самочувствие, защото разполага с парите на „тати”. Само примитивен мозък би се фукал в ефир с обувките си на „Диор” за 800 евро или с „Ролекс”-а си, при положение че 90% от българите не могат да си позволят да отидат на почивка без кредит.

Освен това Андреа не спира да се хвали и със семейството си. Вместо да се засрами, че е прехвърлила 30-те, а все още разчита на парите на баща си, тя уж случайно вметна в ефир, че дядо й е бил декан в Технически университет в София. С това очевидно целеше да се покаже от колко умен род идва, който на всичкото отгоре е и богат.

Уви, Банда Банда няма нито интелекта на дядо си, нито бизнеса на баща си. В противен случай надали би се хвалила в какъв лукс живее. Това е избиване на комплекси от нейна страна.

Комплексите на Андреа може да са свързани и с външния й вид. Тя не е особено висока, не е красавица, а и не блика от интелект. Затова гледа да изпъкне с нещо и това нещо очевидно са парите на „тати”, които тя получава наготово и до днес.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com