Андреа поруга гроба на Патриарха на българската литература. Тя се изгаври с паметта на Иван Вазов, като засне видеоклип насред гроба му.

Фолк дивата мина всички граници на благоприличие и морал с това си действия, но дори и за това намери оправдание. Лудостта й стига дотам, че да твърди, че има нещо общо с автора на „Под игото”.

Андреа твърди, че е избрала да снима на гроба на Вазов заради неговото познанство с прабаба й. Последната е била певица и веднъж писателят й подарил цвете и й казал да не спира да пее.

Според бившата на Кубрат Пулев може да е имало и нещо повече между великия Вазов и прабаба й, тъй като той е известен със своите любовни похождения, довели дори до незаконно дете. Разбира се, това е само плод на желание на Андреа да се почувства специална.

Лудостта на певицата не е нещо ново, откакто Кобрата я напусна. Тя пада все по-ниско и ниско, а това с Иван Вазов премина всякакви граници. Тя поруга гроба му и се опита да се намърда сред близките му хора, което е живо кощунство.

Макар да й се иска Иван Вазов да е неин прадядо, Андреа има друг прадядо, който е отказал прабаба й от пеенето, разкри самата фолк дива. В онези години той го намирал за неперспективно, тъй като точно тогава, след Първата Световна война, българският народ тънел в глад и мизерия и хората се нуждаели от по-стабилни професии.

Източник: Crimesbg.com