Красивата някога актриса Евелин Костова или закъса за пари, или е твърде алчна. Не е ясно кое от двете е вярно, но е факт, че използва дъщеря си за реклама, което не изглежда никак добре.

Звездата от тв сериала „Съни бийч“, която сериозно погрозня след раждането, участва в реклама с щерка си Ивайла. Двете представят крем за кожа. На снимката в социалните мрежи са една до друга с продукта в ръка.

Според мнозина обаче е недопустимо една жена да използва малкото си дете за рекламни цели. Това показва липса на всякакви ценности и морал.

Всъщност Евелин може би наистина е чужда на всичко това, понеже съпругът й е неин роднина. Както вече писахме, бащата на дъщеря й е неин пети братовчед, а това не я спря да направи семейство с него.

Костова обаче не може да се оплаче от липса на работни ангажименти. Нашумя със сериала „Столичани в повече“, а после записа и главна роля в двата сезона на „Съни бийч“ по БТВ. Междувременно беше и жури в „България търси талант“.

Затова едва ли точно на Евелин й липсват пари. Може да мине без вкарването на Ивайла в реклама, но очевидно на някои хора парите никога не им стигат.

Източник: Crimesbg.com