Ива Софиянска прекара един от най-кошмарните си празници!

Въпреки че е една от най-известните дами на столицата, Ива Софиянска отпразнува Свети Валентин напълно сама откъм мъже, узна Kliuki.bg. Тя е била единствено с малката си щерка Мая и цяла вечер е гледала телевизия у дома. Това тотално сринало самочувствието на хубавицата, която започнала да си задава въпроса защо Денят на влюбените за нея се оказва кошмар.

[caption id="attachment_335311" align="alignright" width="300"]Ива Софиянска с кошмарен Свети Валентин Ива Софиянска с кошмарен Свети Валентин[/caption]

Причината всъщност е в съпруга й Антон Божков, който неотдавна реши да зареже Ива Софиянска, макар бракът им да не бе навършил дори 2 години. Скандалите в новоизлюпеното семейство бяха толкова много, че накрая синът на Васил Божков просто се изнесе от общия им апартамент.

[caption id="attachment_335312" align="alignleft" width="300"]Антон Божков остави ива Софиянска сама за Деня на влюбените Антон Божков остави Ива Софиянска сама за Деня на влюбените[/caption]

И докато Ива Софиянска леела сълзи у дома в най-романтичния ден от годината, то Антон се е забавлявал насред Лондон. Баща му наскоро му купи жилище в английската столица и след като напуснал жена си, Божков моментално се отправил към Острова, където запивал до зори с познати и приятели.

Когато се озовала без любим мъж за Свети Валентин, Ива Софиянска решила да отпразнува родния ни Трифон Зарезан, но и там ударила на камък. Щерката на бившия столичен кмет искала да излезе по женски с приятелки, но се оказало, че всичките й дружки имат възлюбен за другия празник и били ангажирани с него. Така Ива била принудена да остане сама вкъщи, което превърнало този специален за мнозина ден в нейн кошмар.

"Много съжалявам, че не успях да й обърна внимание на празника, но с моя приятел имахме спецални планове. Надявам се да не се е обидила, защото държа на приятелството й." - разкрива една от тези дами, които са отказали на Софиянска на 14 февруари.

Сега в младото семейство Божкови най-вероятно предстои развод. Двойката прекара заедно почти 7 години, но както често се получава, след сключването на брака започнаха същинските проблеми.