Мария Силвестър изживява кошмарни дни в момента. Тя остана без работа, след като предаването й „Бригада Нов дом“ бе свалено от ефира на БТВ след цели 5 години тв живот.

Манекенката остана и извън борда на „Мармалад“, където също работеше. Новото име на предаването е „Животът по действителен случай“, а рубриката й „Топ 10“ ще бъде водена от актьора Иво Аръков.

Радост Драганова е продуцент и е много близка с Иво. Затова е предпочела него пред Мария Силвестър, която за първи път от много години остава извън телевизията.

Така на практика Мария остава безработна на 45-годишна възраст, когато трябва да е във вихъра на кариерата си. Тя обаче е известна с амбицията и безпардонното си поведение, затова се очаква пак да опита да се появи в ефир.

Личният живот на тв водещата също не върви кой знае колко добре. През лятото тя заби поредния младок, но се говори, че и с него се е разделила.

Затова в момента Мария гледа да прекарва колкото се може повече време със сина си Давид. Двамата често ходели на планина и се забавлявали заедно по всевъзможни начини.

Силвестър е обидена на БТВ, защото научила от съобщението на Иво Аръков в Инстаграм, че й взимат рубриката. Тя се заричала, че за отмъщение ще опита да се уреди в редиците на конкуренцията от Нова телевизия.

Източник: HotNews.bg