Теди Александрова е на 32 години, но все още няма сериозна връзка, камо ли да стане дума за брак и семейство. Причината ли?! Не, причината не е в това, че на певицата й липсват ухажори - напротив. Както около всяка по-засукана и предизвикателна гърла, камо ли чалгарка, бъка от мераклии. Работата обаче е там, че Тези трябва да отказва на всички.

Защо ли - ами, защото семейството й настоява да им доведе зет от ромски произход и не дават да се издума друго. Както отдавна се знае, самата Теди е от такова потекло и не се срамува от това, дори обратното. Тревожи я обаче фактът, че приятелският й кръг и този на колегите й са основно българи, което затруднява много избора й.

Припомняме, че Александрова имаше един шанс, който за жалост й се изплъзна и той беше с Емрах Стораро. Както е ясно, Емрах и фамилията му Стораро са турски роми, а връзката на Теди и Емрах се приела крайно радушно от семейството й.

Малкият син на Тони Стораро обаче не само не пожела брак с певицата, но дори многократно й изневери, счупи й носа и я заряза след изпълнена с перипетии и скандали връзка.

"Гадно е, че Теди си кукува самичка. Какво ли не прави, за да привлече някой подходящ, дори вече без дрехи се пуска, но ей на - няма", коментират близки до нея източници.

Източник: Crimesbg.com