Мехмед Гогов – Меди се води голям женкар и с право. Младият певец от турски произход „забърсва“ всяка фуста, която види. Направи го и с Преслава.

В момента двамата работят заедно по общо парче. По цял ден са един до друг, което разпалва искрите помежду им. А тези искри могат да бъдат наистина много силни, предвид нагона и на двамата.

Според слуховете двамата вече са консумирали това свое увлечение. Вече е доказано, че Меди си пада по какички, тъй като изкара 2 години с Моника Валериева.

Проблемът, разбира се, е, че Преслава е обвързана от много години. Павел, който е баща на дъщеря й Паола, е изключително ревнив и често налита на бой.

Преди години Павел беше пребил един фен на Преслава само защото поискал автограф с поглед, който според него я събличал с очи. Затова Меди здраво е закъсал в момента.

Слуховете вещаят, че певецът е заплашен от здрав пердах от мъжа на любимката на Митко Пайнера. Той се заканвал, че ще го спука от бой заради рогата, който е заковал на челото му. Унижението е огромно.

Меди от своя страна се правел, че с Преси са просто колеги и приятели, които правят съвместно парче. Разбира се, трудно е за вярване, предвид развратното минало и на двамата.

Източник: Crimesbg.com