Зейнеб Маджурова по всяка вероятност няма да работи никъде след края на майчинството си. То изтича след една година, но отсега е ясно, че най-вероятно няма да остане в Би Ти Ви. Причината е, че от телевизията я готвят за истинска работа. Нещо, с което звездата от „Биг Брадър“ не е свикнала, защото от съвсем млада я мързи да се труди.

Когато излезе по майчинство преди раждането на близначките Василиа и София, Зейнеб водеше рубрика в „Тази сутрин“, която се излъчваше само в петък за около 15 минути. Правеше интервюта с няколко човека, които бяха доста кратки. Така за минимална работа само веднъж в седмицата етническата туркиня получаваше доста тлъста заплата.

Това обаче ще се промени, тъй като Антон Хекимян вече не е началник в телевизията, а Маджурова бе назначена именно от него и минаваше за една от любимките му. Новият шеф на Новините е и изпълнителен директор на телевизията, а той, като всеки германец, държал на здравата работа.

БТВ няма право да уволни Зейнеб, защото децата й още нямат 3 г. Това, което може да направи, е да я принуди сама да напусне.

Ралф Бартолайт хич не харесвал Маджурова, защото я намирал за напълно некомпетентна за работа в телевизията. Освен това го дразнел и нейният мързел.

Той имал намерение да предложи на Зейнеб да стане обикновен репортер в телевизията, но за този пост ще трябва да работи по 10 часа на ден, а заплатата й няма да мръдне нагоре.

Хората, които познават добре Зейнеб, са сигурни, че тя няма да приеме новата позиция, защото не е от най-работливите. Затова е почти сигурно, че сама ще напусне БТВ.

Наглостта на Маджурова е огромна, тъй като тя няма журналистическо образование, няма дори никакво висше, а иска да прибира огромна заплата с минимален труд в една от най-големите телевизии у нас. Именно затова напусна „На кафе“ по Нова телевизия, където също си личеше колко некадърна е.

Зейнеб все пак може да си позволи и да не работи, защото бащата на трите й деца е милионер. Стоян Балевски е осигурил охолен живот на семейството й, но Маджурова е жадна за слава и затова се натиска за телевизионен ефир. От малка е такава, затова едва на 18-годишна възраст се набута в „Биг Брадър“.

Източник: Crimesbg.com