Зейнеб Маджурова изживява истински кошмар, след като й забраниха да стане госпожа Балевска!

Репортерката от "На кафе" Зейнеб Маджурова е съсипана. Любимият й Стоян Балевски е развалил годежа си с нея и я е информирал, че не иска тя да бъде майката на децата му. Въпреки че е лудо влюбен в журналистката на Нова ТВ, Стоян в крайна сметка решил да се подчини на баща си, който от години се опитвал да раздели сина си от възлюбената му, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335492" align="alignright" width="300"]Нещастие сполетя Зейнеб, тя няма да се омъжи за Стоян Балевски... Нещастие сполетя Зейнеб, тя няма да се омъжи за Стоян Балевски...[/caption]

Причината, поради която бизнесменът не искал неговото дете да се задоми със Зейнеб, е чисто на етническа основа, твърдят слуховете. Бащата на Стоян не искал внуци, които да бъдат наполовина от турски произход, защото е известно, че Зейнеб е туркиня. Нещо повече, той не я искал изобщо в семейството си, заради което накарал синът си да избира между любовта и парите. Ако изберял първото, нямало да види нищо от множеството имоти и пари на баща си. Затова Стоян Балевски решил да не рискува. Той не скъсал със Зейнеб, но й дал ясно да разбере, че никога няма да се оженят, камо ли да имат общи деца.

[caption id="attachment_335493" align="alignleft" width="223"]Двамата са толкова щастливи, но парите взеха връх... Двамата са толкова щастливи, но парите взеха връх...[/caption]

"Толкова време го чака да стане готов за семейство, а сега той се отметна. Няма никакво право, това си е чиста гавра със Зизу. Ако съм на нейното място, ще го напусна, въпреки че любовта в случая е голяма." - споделя приятелка на Зейнеб Маджурова.

Помощничката на Гала останала съсипана от решението на любимия си. Тя не искала да повярва, че той е избрал парите пред нея, но го обичала твърде много, за да се реши да го напусне. Затова към момента Зейнеб решила да остави живота си както е сега. Тя продължава да живее със Стоян, но вече знае, че от това съжителство нищо повече няма да излезе. Въпросът е докога брадърката ще търпи това положение.