Дъщерята на Глория е само на 26 г., а изглежда по-зле от майка си, която през лятото ще удари 50 г. Симона Загорова е много напълняла и наедряла, което всеки неин очевидец може да потвърди.

Вярно е, че Мони неотдавна роди дете и всяка жена на нейно място би изпитвала трудности да изглежда страхотно. Лошото обаче е, че звездата от „Гласът на България 2017” лъже хората, като постоянно публикува обработени снимки, на които изглежда слаба.

Нищо подобно, Симона е с около 20 кг. над майка си, което е наистина плашещо за една млада дама. Спасява я само това, че е по-висока от Глория и затова не изглежда чак толкова дебела.

Загорова никога не е била напълно слаба. Тя се бори с излишните килограми още от детска възраст, но сега и депресията, която я е налегнала, допринася за бързото й пълнеене.

Симона се раздели с бащата на дъщеря си, когато детенцето беше съвсем малко бебе. Наложи се да се оправя без мъжка закрила. Макар майка й и баба й да й помагат, не е същото без мъж вкъщи.

Младата певица обаче и сама си е виновна за начина, по който изглежда. Преди години в „Черешката на тортата” се видя колко огромни порции сипва и каква храна се консумира в нейното семейство. А това е предимно тежка българска кухня, от която се пълнее наистина доста. Освен това очевидци са я виждали да нагъва често и дюнери, което вече няма как да не й се отрази на фигурата.

Източник: Уикенд