Ивайло Цветков се прави на интелигентен и начетен човек, а в същото време руши закона и рискува животите на десетки хора. Това доказва само колко е пропаднал в духовен план и как не го интересува нищо друго, освен собствената му алкохолизирана личност.

Както вече писахме, Нойзи бе заловен да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта. Като по чудо не уби някого, но мнозина бяха в риск за живота си.

Само безотговорен човек, който е социопат, може да постъпи по този начин. На същото мнение очевидно е и съпругата му, защото Мария Игнатова била направо бясна и много разочарована от случилото се.

Водещата вдигнала луд скандал на мъжа си, като го видяла за първи път след издънката му. Започнала да му крещи, че не се е омъжила за престъпник и пиянде.

Мария дори започнала да обмисля да напусне писателя. Разочарованието й от него било толкова голямо, че даже не искала да го погледне, колкото и да се извинявал.

Нойзи се извини и публично в социалната мрежа. Унижението му е огромно. От мъж с голямо его се превърна в мижитурка, молеща за прошка.

Ивайло Цветков получи добър урок. Винаги е бил надменен и се е мислил за нещо повече от околните, а сега вече разбра, че е по-лош от много от околни.

Ако Игнатова наистина се реши и го напусне, Нойзи ще остане не само без жена, но и без дом. След сватбата той живее в бащината къща на жена си, където по цял ден лежи и пие, правейки се на интелектуалец.

Източник: Crimesbg.com