Камелия вече е майка, както писахме първи преди няколко дни. Тя не споделя пола на бебето си, но се предполага, че е момче.

Ками не е раждала, което е сигурно. Първо, тя е на 52 г. и не се знае дали все още може да зачене. И второ, през последните месеци не личеше да е бременна.

Има два варианта за встъпването й в майчинство. Според по-вероятният е да е прибегнала до услугите на сурогатна майка. Ками има два спонтанни аборта зад гърба си и от години твърди, че проблемът й е свързан с износването, не със зачеването.

Затова много вероятно е да е платила на жена да износи бебето й. Проблемът е, че в България това е забранено. В чужбина не е така, но юристите твърдят, че много трудно би узаконила детето като свое, ако е било родено от сурогатна майка зад граница.

Най-вероятно Ками и Цветин са престъпили закона, което се наказва с от 1 до 6 години затвор и глоба от 5000 до 15000 лв. Именно това в момента заплашва Камелия, ако прокуратурата се самосезира.

Подобен развой на нещата би означавал пълен кошмар за Ками и Цецо. Те чакат своята рожба вече близо 20 години, а може да се окаже, че певицата ще пропусне най-милите години от живота на детето си – тези до постъпването му в 1 клас.

Източник: HotNews.bg