Миловидната съпруга на Константин - Надя е непреклонна в намерението си!

Поп фолк звездата и зевзек Константин изпадна в дълбока криза и огромно притеснение от това, което му заяви миловидната му и кротка съпруга Надя. След годините, през които търпя изневерите и закачките на мъжа си с други жени - кои измислени, кои наистина достоверни, Надя е категорична в намерението си.

А именно - русокоската реши да се подложи на операция и да утрои бюста си със силикон, защото смята, че това е основната причина за проблемите й с неверния Константин. Това разкриха близки приятели до семейството на Константин, пише столичният вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_316172" align="alignright" width="300"]Константин Константин е твърдо против намерението на Надя, защото се страхува[/caption]

"Надя отдавна се измъчва като гледа около себе си колежките на Константин и особено Преслава, пред които тя не струва нищо като гръдна обиколка. И не само пред тях - след като повече от година Надя кърмеше малката Марианка, прелестите й буквално изчезнаха. Неведнъж се е оплаквала, че една тийнейджърка на 14 години има по-големи от нейните. Това я тормози, защото смята, че със скромните си размери никога няма да откаже Константин от забежките му", разкриха приятели на Надя.

Вместо да зарадва мъжа си с решението си обаче, Надя направо го "застреляла". Кой можеше да предположи, че когато става дума за семейството му, Константин ще бъде такъв пуритан?! Певецът скочил и категорично се възпротивил на желанието на половинката си, защото смятал, че е вредно.

"Константин никога не е крил, че иска да има поне още едно дете. Преди Надя да роди Марианка, той не даваше да се издума за пластики, защото е убеден, че ще навредят на бебето. Сега също не е на себе си, тъй като разбра, че Надя вече е обиколила няколко клиники, за да се осведоми за качеството и размера на имплантите. Тя си го е наумила и е непреклонна, но и той също. Не спира да се страхува и да говори, че всички чужди тела в човешкия организъм нанасят вреда, макар и с времето", коментират близки до изпълнителя.

Времето ще покаже кой от двамата ще надделее и дали кротката Надя за пореден път ще се подчини на желанието на Константин, или този път ще покаже женския си инатлив характер.