Певецът Константин е наркозависим от години, а освен това не минава ден без да се напие с алкохол. Пороците на Коцето са толкова много, колкото и греховете му.

Изпълнителят на „Ти си само осми клас“ всъщност неслучайно е изпял тази песен преди почти 20 години, тъй като и до днес обича да се натиска с подобни момичета. Това се случва по нощните клубове, където Коцето редовно се друса и напива.

Певецът на „Пайнер“, по време на поредния запой, дръпвал някое непълнолетно момиче в тоалетната, започвал да му предлага дрога и да му навира члена си в устата му.

Такива случаи с участието на Константин имало много. Накрая едно от момичетата не издържало и пуснало жалба срещу него. Девойката е само на 16 г., а Коцето е на 46 г.

Освен сексуален хищник, пиянде и наркоман, Коцето се изявявал и като наркодилър по доскотеките. Той се опитвал да пробутва на младите розов кристал и кокаин. Тези му деяния били добре известни на полицията, която многократно е нахлувала в заведението му, за да го проверява.

Когато бил нашмъркан или много пиян, Константин ставал агресивен и налитал на бой за най-малкото.

От всичко това най-голяма потърпевша е Надя, която почти всяка вечер виждала мъжа си в тази грозна светлина, но продължава да му търпи изцепките.

Източник: Crimesbg.com