Не е тайна, че Константин и Златка Райкова са имали връзка. Макар и за кратко, техните сексуални взаимоотношения са били лишени от всякакви финансови зависимости.

Става въпрос за времето, когато чалга певецът е бил гадже с колежката си Райна. Преди около 15 години той й кръшнал с Русата Златка, но тя останала толкова доволна, че не само не му взела пари, но и повторила няколко пъти.

„Мои приятели минаха Златка за по 2000 лв. на човек, но на мен пари не ми взе. Никога няма да плащам за секс, все пак се имам за привлекателен мъж. Само това остава, да плащам“, хвалел се пред приятели Коцето.

Златка Райкова е известна с похожденията си, които на младини бяха публични. Тя е била с толкова много мъже, че даже не си спомня някои от тях, както стана ясно преди няколко години, когато се оказа, че е забравила, че е била интимна с Боби Ръгбиста.

Дали Борислав си е платил, не е ясно. В „Биг Брадър“ той твърдеше, че я е утешил след раздялата с Багата.

Константин обаче се има за плейбой и е изневерявал на Райна, без да нарушава финансовото си състояние. Не е тайна, че двамата се разделиха най-вече заради кръшканията на певеца, но и заради нетърпимия характер на Пилето, поради който се е устремила към моминството до живот.

Източник: Lupa.bg