Константин силно вярва и разчита, че пророчеството на Ванга ще се сбъдне!

Певецът Константин се оказа голям почитател на пророчицата Ванга и силно вярва в предсказанията й. Особено много той се надява да се сбъдне нейното пророчество за новия управник на България, който ще е висок, строен и пришълец.

"Вярвам, че това е Николай Бареков. Той отговаря на описанието най-точно, с малката разлика, че не идва от чужбина. Е, баба Ванга може да бърка малко с това или пък под пришълец се разбира, че политикът ще дойде от друго, различно поприще. А знаем, че Бареков е журналист и собственик на медия", коментира Константин и заявява, че не вярва на 100 процента, че Николай Бареков ще оправи държавата ни, но му изглежда най-способен от всички.

[caption id="attachment_313956" align="alignright" width="300"]Константин Константин силно вярва в пророчествата на Ванга[/caption]

Преди време Константин разчитал много на наш известен партиен лидер, но той го разочаровал, както всички досега. "Не разбирам от политика и не ме интересува, да не помислите нещо. Вярно е, че всички са един дол, затова ми се ще да вярвам, че пророчеството на Ванга ще се сбъдне и най-сетне ще дръпнем напред", казва Константин.

Колкото до личния му живот, той твърдо отрече спекулациите, че има връзка с Преслава и дори е напуснал съпругата си Надя. "Това са пълни простотии - двамата с Преслава сме живеели в мизерно апартаментче, за да се крием от хората. А аз съм зарязал жена си и детето - що за идиот би измислил тази глупост?!", възмущава се Константин, но признава, че отдавна вече гледа да не обръща внимание на писанията по медиите.

Той и хубавата Надя били все така щастливи заедно, а малката им щерка вече дори провеждала "сериозни" разговори с тате. "Едва сега разбрах колко я обичам. Вече тича при мен, гушка ме, целува ме, докато преди само ревеше и сменяхме памперси", смее се Константин.