Антония Петрова взриви мрежата с поредната си порция фотоси, от които личи страшно голяма промяна в лицето й. Това, че Тоцето е започнала ударно и мощно да обработва всичките си снимки с филтри, не е тайна за никого и е видимо с просто око - сравнете я на сегашните и на младите й снимки и ще видите гигантска разлика, а тя реално остарява...

Но хайде, филтрите са присъщи на всяка по-суетна жена, а от Тоца не знаем по-суетна, така че... кабилно е. Това, което втрещи всички обаче, е приликата й с Благо Джизъса в ченето. Явно съпругата на Ивайло Батинков си е турила нови зъби или по-точно керамични фасети, които са изкрящо бели.

Сега въпросът е дали Тоца реално смени ченето, или и тези й зъби са дело на филтрите и фотошопа. Ако ги е сменила наистина, то се е оръсила приблизително с около 15 бона, в зависимост от конкретния стоматолог, материали и прочие.

Потребители обаче я намериха крайно изкуствена и дори мнозина започнаха да я наричат "Конче, конче", предвид приликата на големите й зъби с конски такива.

"Тая се не спря. Ама и нейният Батинков е същият бастун сигурно, защото нормален мъж това ще го изхвърли от дома си на втория ден", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com