Слави Трифонов е потресен от тази грозотия наоколо

Палатът му за милиони се оказа сред купища боклуци. Не той не  е разположен в ромска махала, а в полите на Витоша. И в един от най-тузарските квартали в столицата-Бояна.

Зелените площи около имението на Дългия се зарина в боклуци. За това се оплакаха съседи на шоумена в социалните мрежи.

Те призовават фирмата, която се грижи за чистотата в квартала да си влезе в ролята и да почисти зелените площи. Именно там се трупали огромни купчини боклуци.

„Плащаме само данъци, а насреща какво. Кварталът се превърна в едно огромно сметище. Станахме като Факултето. Чистят само тротоарите, а в тревните площи изобщо не влизат“, гневят се хората от квартала.

Сред най-засегнатата от мръсотията улица е тази, на която е разположен палата на Дългия. Къщата на няколко етажа се води по адрес на нея, но всъщност до палата му има път от няколко километра до централния му вход.

Палатът е на пет етажа, като строежът му започна през 2014 година. Но лидера на партия „Има такъв народ“ живее отскоро в него.Къщата се простира на 916 квадрата, а дворът е декар и двеста квадрата.

Цената, която Слави Трифонов е  посочил за строежа на имението си е 1,3 милиона лева. Но според експерти, след ръста на цените на имотите, той вече ще струва в пъти повече.

Източник: Ретро, Crimesbg.com