Когато външността на някого е толкова отблъскваща, хората си казват, че вътрешната красота е важна. Дизайнерката Мегз обаче опровергава това твърдение, защото нито отвън, нито отвътре е стойностна жена.

Миглена Каканашева, която от съвсем млада има манията да е известна и богата, независимо как, сега е затънала в блатото на всичко онова, което сама си причини. Алчността й мина всички граници, защото заради нея трябваше да емигрира, след като фалира.

Мегз е официално без бизнес от около една година насам, а половин година преди това избяга в Дубай, за да не попадне в затвора. Зъбатата дизайнерка обаче продължава с наглостта си да печели пари.

Макар „Мегз-1“ да бе закрита от НАП, Миглена все още продавала дрехите си, но го правела само онлайн. Тя извършвала тази дейност абсолютно незаконно, нито пускала касов бон при продажбите си, нито е оторизирала някъде, че извършва подобна дейност.

Продажбите й обаче са факт. За тях разкриха някои от клиентките й, които с изненада научиха, че Мегз всъщност е фалирала и няма право на търговска дейност.

Дизайнерката не може да върти бизнес у нас, докато не изплати на държавата всичко, което й дължи. А то е в размер на цели 600 000 лв., които са натрупани от укриване на данъци.

Наглата Каканашева обаче не се трогва от закона и дори разширява дейността си. Тя печели пари и чрез онлайн семинари, които дава. Те са свързани с личностното развитие и промяна на човека. Престъпница дава съвети за душевния комфорт на хората, което изглежда смешно и нелепо.

Мегз е завършила „Психология“ и може би затова се е захванала със семинарите. Тя извървя много дълъг път до славата, която после я погълна и направи престъпница.

Точно преди 10 години започна всичко за Миглена Каканашева. През 2013 г. тя участва в „Къртицата“, а тогава още никой не я знаеше. Още тогава лъжеше постоянно, а впоследствие направи бизнеса си с дрехи, макар да не е ясно откъде взе пари, за да го стартира.

Днес Мегз вече е едно минало. Провалена като дизайнер, провалена като жена (от години е без гадже), провалена и като българка (тъй като не може да се върне в родината, за да не я арестуват). Съдба, която не е за завиждане.

Източник: Уикенд