Силвио Берлускони напусна този свят и света потъна в скръб

Бившият премиер на Италия не успя да се пребори с левкемията, която го довърши. Въпреки модерното лечение. Последната година той прекара тежък Ковид, пребори се с рак на дебелото черво, с инсулт.

В шок от смъртта е и личната гадателка на видния политик-старозагорката Теодора Стефанова.

„За мен Берлускони е много специален човек, в личен и професионален план. Уникален човек и политик!Отиде си една историческа личност“, не скри скръбта си персоналната ясновидка на покойния водач на италианската партия „Форца Италия“.

По думите й смъртта на Берлускони не била изненадваща, само че никой не очаквал той да си отиде толкова рано.Теодора Стефанова призна, че именно италианския политик е причината за нейната суперуспешна кариера на Ботуша.

Лидерът много често се допитвал до нея за най-важните неща в живота си.

Тя е доволна, че при последния си разговор той й благодарил за прогнозите и съдебните дела, с които го оправдали по всички обвинения. „Но той си остава най-преследвания човек на планетата“, огорчена е българската врачка.

А относно спекулациите, че Берлускони й оставил милиони, тя изригна.

„Това е кощунство!Как  може да се изричат такива лъжи!Никакви милиони не ми е оставил.Единственото, което ми завеща е справедливостта“, бясна е Теодора Стефанова.