Истината за отношенията на Мария и Християн Гущеров лъсна на турнето!

Мария и Християн Гущеров - от сума време въпросната двойка е представяна за почти идилична, или поне Мария правеше всичко възможно, за да изглежда така пред хората, а и пред колежките й. С които се надпреварват да доказват коя е по-обичана, по-глезена и по-скъпа от останалите.

Турнето на Пайнер обаче изигра лоша шега на миньончето Мара Отварачката, защото покрай него се разкри истината за връзката й с Християн Гущеров. Разкриха я тъкмо колежките й, потресени от това, на което станаха свидетели. А именно, че бизнесменът милионер се държи с Мария не като с обичана и ценена жена, а като с бяла робиня.

[caption id="attachment_322685" align="alignright" width="225"]Мария Мария се е превърнала в нещо като бяла робиня за Гущеров[/caption]

През цялото време, докато обикаляха по градовете, Мария не била в състояние да изпие и едно кафе с приятелка или колежка, без до нея да се присламчат поне четирима гардове. Единственият човек, който имал пълен достъп до певицата, била сестра й и никой друг.

"Това беше нечувано. Първо го взимахме на шега, но после наистина разбрахме, че Мария е държана изкъсо. Телефонът не слизаше от ухото й, защото по всяко време освен по време на концерт, тя трябваше да дава отчети на Християн Гущеров къде се намира и какво точно прави. Като ученички не сме давали толкова детайлни обяснения на родителите си, камо ли на мъжете", коментират колежките на Мария от Пайнер.

Певицата обаче не искала да става за смях, затова твърдяла пред всички, че се гордее с надзора на Християн Гущеров, защото това доказвало, че я обича много и се тревожи за нея. А факта, че не може да отиде и до тоалетната без горилите на Гущеров, карал Мария да се фука, сякаш е холивудска звезда.

"Може да говори, каквото си ще, но това е за пред нас и за пред медиите. Няма човек, на когото да му е добре с такъв тягосен надзор и контрол. Ако нямаш свобода, какво имаш тогава - колкото и пари да има гаджето ти?!", възмущават се колежки на Мара Отварачката.