Преди лятото Сашо Кадиев прочувствено напусна Би Ти Ви след 12 години в ефира на "Преди обед", за да се отдаде на призванието си - актьорската професия. Поне това беше причината, изтъкната от самия него затова, че оставя екранната си партньорка Деси Стоянова и зрителите.

Какво да се прави, нека му спори на човека в киното и в театъра, пожелаха му всички. И никой не подозираше каква изненада е подготвил Сашко. Е, днес се разбра, а колегите му в медията са бесни, защото Мамин Сашко просто си е "опичал" работата и я опече така, че да лапне голяма заплата, без много-много да се озори.

Оказа се, че той се завръща "победоносно" в Би Ти Ви, но не в предиобедното предаване, за което трябваше да става рано, да гони ефир, да следи новинарския поток... а се връща в новото предаване, което медията пуска на мястото на Николаос Цитиридис.

Както вече се чу, това ще е развлекателно и познавателно шоу с въпроси, което ще се излъчва на запис и няма да има и грам от натовареността на "Преди обед". Дори няколко епизода щели да се снимат наведнъж като водещият ще си чете репликите и няма да си напъва мозъка, но ще взима тлъста заплатка.

"Сашо се превърна в най-недолюбваният образ в медията и то за часове. Всички са бесни и с право, аман от връзкари", коментират източници от кухнята.

Източник: Crimesbg.com