Краси Радков си спечели гнева не само на зрителите, но и на колеги с това, че за пореден път набута жена си Станислава Ганчева в предаване, в което той участва. Този път става дума за "Денсинг старс", където Краси ще е в ролята на водещ, заедно с Алекс Раева.

Каква точно ще е позицията на Станислава, засега се пази в тайна, но тя също ще се уреди с тлъст хонорар, разкриха източници от кухнята на медията. Според колеги на Радков това вече е прекалено и изглежда повече от нахално.

"Видяхме ги миналата година какво направиха - едно голямо нищо. Нали се навряха като водещи на "Един за друг", заедно с Емо Чолаков... И какво стана - зрителите не ги харесаха, нямаха мечтания рейтинг и ето, че тази година от предаването не ги искат. Сега Мария Игнатова ще партнира на Чолаков, но Краси не си губи времето, а успя да натика не само себе си, но и Станислава в ново шоу", коментират източниците.

Те се чудят защо Ганчева не пробива сама, нали уж е актриса?! И питат редно ли е постоянно у нас да не се взимат предвид реалния талант и умения на човек, а да успява този, който има връзки...

"Аман от шуробаджанащина и "аз на теб, ти на мен"! Уважения към двамата, но хайде да дадат и малко път на по-кадърните от тях хора, защото такива определено има", заключват колегите на комика.

Източник: Crimesbg.com