Асен Блатечки притесни не само феновете си, но и колегите!

Какво се случва с любимия на хиляди българи актьор Асен Блатечки?! Това се питат не само феновете му, но и колеги, забелязали очевидната разлика във визията му. Все по-често Асен Блатечки получава директни въпроси относно състоянието си, тъй като изглежда почти съсипан.

"Асен Блатечки не прилича на себе си вече. Кожата му е повехнала и сива, лицето му често е бледо, а под очите си има огромни торбички и тъмни кръгове. Това е всичко друго, но не и образът, който милиони българи носят в съзнанието си. Очевидно е, че нещо го тормози. Слава Богу, доколкото знаем, не е здравословен проблем, а по-скоро психически. Резултатът обаче е налице", коментират хора от театъра, които почти ежедневно се срещат с Асен Блатечки и са първите, които могат да забележат разликата.

[caption id="attachment_313855" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки не прилича на себе си след проблемите, които му донесе новата любов[/caption]

Според тях причината за повехналия вид на любимеца на жените се дължи на връзката му с Диляна Попова и крахът на дългогодишния му брак с режисьорката Катерина Горанова. Двамата решиха да се разведат, след като Катерина разбра, че съпругът й чака дете от манекенката Диляна Попова.

"Разпри и скандали нямаше, защото Катя е безкрайно интелигентна жена. Но Асен се тормози заради дъщеря си, която е в тийнейджърска възраст и преживя най-зле раздялата им. Момичето още не може да прости на татко си, че вече не живее с тях и макар да го обича силно, обидата и чувството за предателство в нея остава. Но е разбираемо, всяко дете би реагирало по този начин", разказват колеги на Асен Блатечки.

От другата страна на линията пък е красивата Диляна Попова, която също натоварва актьора с чувството си на вина към семейството му, но и с бъдещето на нероденото им дете. За новото си семейство Асен Блатечки пръсна цели 200 000 лева, които вложи в нов апартамент. Защото пък Диляна му заявила, че няма да живее с него по квартири.

"Не му е лесно и това е факт. Любовта е красиво чувство, но животът не е филм и Асен Блатечки най-добре се увери в това сега, когато трябва да се грижи за две семейства", заключват очевидците.