Бившата съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова толкова години стоя сама и без мъж, че мнозина се страхуваха, че вече е забравила какво е. Иван се събра с Ирина Тенчева, после им се роди син, този син порасна, а през цялото това време Вихра си кукуваше сама.

Е, ето, че се случват чудеса и особено по Коледа! Вчера в свое стори в мрежата водещата обяви връзката си и показа, че е влюбена. Тя обаче показа и нещо много повече, а именно мъжа до себе си.

Коледно чудо: Вихра Петрова най-после си намери мъж и го показа! (вижте я влюбена - СНИМКИ)

Както виждаме, той шофира колата, в която двамата се возят и очевидно се връщат от гости след празниците. Господинът е в разцвета на силите си, млад и доста симпатичен, дори по-симпатичен от Иван Христов, според мнозина.

"Браво, Вихре! Щастливи да сте! Този мъж е сладур и дано да те обича много! Струвало си е чакането, хиляди пъти по-голям хубавец е от Иван, да си го държи онази", коментират потребители в интернет, а лицето на Вихра е така ухилено, че няма съмнение, че е хлътнала до уши.

Не е ясно откога са с въпросния мъж, но вероятно е от много скоро, защото до момента тя споделяше, че е сингъл, но се чувства чудесно. Остава само щерка й Ава да е харесала бъдещия си доведен татко, но не се и съмняваме. Щом девойката прие Ирина Тенчева, със сигурност ще приеме и новият на Вихра.