Коледно чудо за Нойзи или откровена глупост на Мария Игнатова - това се питат всички, след като вече стана ясно - Марчето си прибра пияницата. Ура! Да гърмим шампанското!...

Знаем, че след ареста на Ивайло Цветков - Нойзи, който си позволи да управлява автомобила си пиян на кирка и целия скандал, който се вдигна, двамата с Игнатова се разделиха. Разбира се, причината не беше нито в чашките, нито в колата, нито в ареста на Нойзи, а в това, че чашата преля.

Коледно чудо или откровена глупост: Мария Игнатова прибра пияницата Нойзи! (че и дарове му купи - СНИМКИ)

На Мария явно й омръзна само да слуша празните плямпания на "гениалния" си съпруг, а да върши всичко сама - от изкарването на пари, до всички домашни задължения. А и Нойзи се шири в нейната къща, не тя в неговата.

По едно време на Мария май й просветна и натири умника, но... последният отново играе "танца на радостта", защото тя го прибра обратно. Това пролича и от подаръците, които показа, че е купила за него и е натъпкала багажника на колата си до откат.

"Жалко, защото повечето от приятелите на Мария смятат, че заслужава далеч по-деен и свестен мъж, но тя явно не може без него. Какво и как й направи, че й изпи мозъка, не знаем, но ей на - факт", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com