Емилия е бясна, защото Коко Динев може да я изостави напълно, след като му писна от скандалите у дома!

Жестоки терзания съпътстват Емилия. Половинката й Коко Динев е на път да я изостави след поредния скандал помежду им. Бизнесменът вече не може да издържа напрежението у дома и дори обмисля раздяла с фолк дивата, научи Kliuki.bg. Това, което най-вече отблъсква Коко, е обсебващото поведение на Емилия. Тя искала да знае къде е мъжът й във всяка една минута и го притеснявала непрестанно. Ревността й е огромна и винаги е пречела на отношенията й с мъжете.

[caption id="attachment_326976" align="alignright" width="300"]Емилия може да бъде зарязана от Коко заради Анелия Емилия може да бъде зарязана от Коко заради Анелия[/caption]

От своя страна Коко Динев не си губи времето и отново е установил контакт с бившата си Анелия. След всеки скандал с Емилия, Коко се усамотявал и се обаждал на Анелия под предтекст да чуе Ивон, но всъщност доста време говорел и с майка й. Близките до Динев винаги са твърдели, че Анелия е неговата голяма любов и тя винаги ще му липсва. Двамата се разделиха по неясни причини, но някои слухове казват, че и Ани е била твърде властна във връзката си, каквато е в момента Емилия.

Злата неволя на Коко Динев явно го преследва. Голямата му грешка е явно в това, че се ръководи от външността на жената при определяне на сериозни взаимоотношения с нея, а не от допирни точки помежду им. Анелия е единствената дама, която е водил до олтара, но пък преди нея и след нея е имал и други сериозни връзки, главно с жени от попфолка.

Освен Емилия и Анелия, Коко Динев омагьоса още Софи Маринова и Нелина, с който също се раздели след скандал. Всичко това идва да ни каже, че може би вината не е в жените, а в самия него. Друга като Анелия обаче за него няма и затова преди раздялата си с Емилия, Коко обмисля да спечели отново изпълнителката на "Чужди устни".