Слави Трифонов бесен от гняв заради думите на Коко Колев за Мартина и връзката им!

"Да бъдеш в нечие легло, не означава, че го обичаш. Целувките не са договори и подаръците не са обещания. Да си с някого само затова, че ти предлага хубаво бъдеще, значи, че някой ден непременно ще поискаш да се върнеш към своето минало" - думите са на Борхес, но са цитирани от новия избраник на Мартина Огнянова - боксьорът Коко Колев, пише Хотарена.нет.

На цяла България, че дори и на уличните кучета вече е ясно към кого са адресирани те и това е Слави Трифонов. Малко след тези думи на Коко Колев, написани в социалната мрежа, Мартина Огнянова взима решението на живота си - да напусне луксозната златна клетка на Дългия и да избере любовта, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335167" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Коко Колев дълбоко нарани егото и гордостта на Слави Трифонов[/caption]

Не само раздялата с балерината, но главно този многозначителен цитат на Коко Колев към него, предизвикали нечовешки гняв у Слави Трифонов, разкриха негови подчинени от "Шоуто на Слави". Ядът на Дългия обаче не изразявал толкова любовта му към Мартина Огнянова, а по-скоро накърненото му его и самолюбие. Защото дълбоко в себе си шоуменът бил наясно с превъзходството на боксьора над него.

"Слави Трифонов е мечтана партия за абсолютно всяка жена, но само до момента, в който не я сбъдне. Вярно е, че Мартина Огнянова живееше с него като царица, но с настоящия си партньор тя откри това, което Слави така и не успя да й даде - обич, топлина, романтика и уют. Пословични са скандалите между двамата през годините, както и деспотичният характер на Слави. Той е готин човек, но лош партньор и никога няма да се промени", коментират служители от "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_335171" align="aligncenter" width="248"]Това са думите на Коко Колев, публикувани в мрежата Това са думите на Коко Колев, публикувани в мрежата[/caption]

Влюбен в танцьорката още от първия ден, в който тя го избрала за свой личен треньор по бокс, Коко Колев направил най-важното нещо, за да я отнеме от Слави Трифонов - показал й, че с него тя ще открие не парите и лукса, а чисто човешките радости, за които копнее всяка млада жена.

Източниците разкриват, че откакто Мартина Огнянова напуснала Дългия и заживяла с Коко Колев, тя избягвала срещи с бившия си по всякакъв начин. Самият Слави заявил неведнъж, че не иска да я вижда повече, но така и не се наел да потърси сметка от боксьора Коко Колев - по обясними причини, разбира се.